Zoom mikrofon till iPad och iPhone

Få texten uppläst
Voiced by Amazon Polly

Om du vill använda den externa Zoom-mikrofonen för att spela in ljud med, kan du titta på filmen för att se hur inställningarna på mikrofonen ska vara.

OBS! Om du vill höra det du spelat in medans mikrofonen är inkopplad, måste du även plugga in hörlurar i mikrofonen (det finns ett hörlursuttag på sidan), eller dra ut mikrofonen ur iPad / iPhone.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Andra liknande inlägg