Viktigt – Byte av lösenord och ominstallation av Teams

Nu är det dags för dig som elev att byta lösenord – och om du inte redan har gjort det, även installera om Teams.
Efter att du har installerat om Teams så kommer de flesta problem att lösas med laggande videomöten och liknande.

>> Ladda ned manual för att byta lösenord

>> Ladda ned manual för att installera om Teams

2 kommentarer
    1. Hej Krister!
      Då kan eleven höra av sig till sin mentor eller lärare (så vi kan verifiera att det är “rätt elev”) så kan de hjälpa eleven.
      Med vänlig hälsning, Micke