Personal – Support och kontaktuppgifter till Fujitsu

Fujitsu Service Desk

Öppet alla dagar klockan 07.00-22.00

Telefon: 08-508 33 900

E-post: 33900@edu.stockholm.se

4 kommentarer
  1. Hej! Jag bytte mitt lösenord idag, hemifrån, 5/7 2020 (trodde jag), men nu när jag ska logga in så fungerar det inte. Det verkar inte ha registrerats, dock så gick det igenom och meddelande sa att ändringen av lösenord var genomförd!

1. Hej Eva-Lena
      Detta är inte Fujitsu-supporten, utan Årstaskolans egna support. Du måste vända dig till de kontaktuppgifter som står i inlägget här.
      Med vänlig hälsning, Micke / Årstaskolan