Skapa signatur e-post på iPad / iPhone

Få texten uppläst
Voiced by Amazon Polly

Steg 1

För att skapa en signatur till din e-post på din iPad börjar du med att öppna appen “Inställningar”.
Bläddra därefter ned på vänstersidan till – och klicka på “E-post”.

Steg 2

Bläddra därefter ned på högersidan tills du kommer till “Signatur” och klicka.

Steg 3

Nu kan du byta ut texten, där det förinställt står “Skickat från min iPad” till din riktiga signatur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Andra liknande inlägg