Prenumerera på bloggkalender i din mobil eller platta

Här visar vi dig hur du gör för att prenumerera på exempelvis din klasskalender eller annan kalender. Stegen i filmen är;

1. Kopiera länken till kalendern, som du exempelvis kan hitta på din klassblogg under menyn Kalender.
  2. Öppna appen Inställningar och bläddra ned till “Konton och lösenord”.
  3. Välj “Lägg till konto” och välj sedan “Annat”.
  4. Välj “Lägg till prenumererad kalender”.
  5. Klistra in adressen till kalender som vi kopierade i steg 1 och klicka på “Nästa”.
  6. Nu klickar du bara på “Spara” och sedan är det klart. Gå in i din kalender-app och kolla så att det funkar.

Observera att kalendern inte uppdateras i realtid, utan det kan ta en 20-30 minuter från att nya händelser lagts in i kalendern till att de syns i din app.

Kommentera