Personal – OneNote – läs och hitta veckobreven

Förutom att du som personal kan läsa alla personalveckobrev när de dimper ned i din inkorg, så kan du även komma åt dessa via OneNote.

För att hitta OneNote-anteckningsboken där alla veckobrev ligger, så måste du gå via OneDrive, då anteckningsboken är delad med dig. Om du inte hittar anteckningsboken under delade dokument så hör du av dig till Per Hansson.

Det här fungerar givetvis på alla plattformar och enheter som du kan använda OneNote och OneDrive på, så härunder visar jag dig hur det ser ut i en webbläsare på en dator och på en iPhone.

Dator – Webbläsare

Om du loggar in på office365.stockholm.se – så kan du välja att öppna OneDrive där.

När du öppnat OneDrive klickar du på (1) Delat och sedan (2) Delas med mig, för att hitta alla dokument som någon har delat med dig.
Leta till sist reda på (3) anteckningsboken veckobrev2 och klicka på den.

Nu öppnas OneNote – antingen i webbläsarfönstret eller i appen. Nu är det bara att (1) välja termin och (2) – det veckobrev du vill läsa.

Mobil – Appar

Givetvis kan du göra på samma sätt som ovan, det vill säga att gå via webbläsaren i din mobil. Men om du redan har apparna installerade går det lite snabbare.

Börja med att öppna appen OneDrive.

Klicka där på (1) Delat – för att se alla dokument som är delade med dig och (2) klicka på den anteckningsbok som heter veckobrev2.

Nu öppnas appen OneNote och du kan läsa veckobreven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra liknande inlägg