Office365-appar och e-post på elev-iPad | Tillfällig lösning GSIT

Få texten uppläst
Voiced by Amazon Polly

Det här är en tillfällig lösning fram till sommarlovet för elever och deras iPads gällande e-post och Office365-apparna.

Viktig information gällande lösenord!

Tänk på att alltid dubbelkolla när du skriver in lösenord! Om du skriver in ditt lösenord fel, fler än 3 gånger så låses ditt konto och du kan då inte logga in.
Det som händer då är att du bara kommer tillbaka till inloggningrutan om och om igen. Om detta händer får du som elev be din lärare, mentor eller Arvid att ringa till supporten och be dem låsa upp kontot.

Office365 i webbläsare på dator hemma

Elever (och personal) kommer alltid åt alla appar och e-post med valfri webbläsare på dator exempelvis hemifrån.

Logga in med dina användaruppgifter på http://office365.stockholm.se

Logga ut och in igen i dina appar på din iPad

I filmen nedan visar jag hur du kan logga ut och in igen i OneDrive, Outlook och Word. Följ filmen så noga du kan i den ordningen. Eftersom filmen går rätt snabbt fram, så får du pausa.

OBServera att du kan få upp andra rutor och meddelanden än som det ser ut i filmen, då det kan se lite olika ut. Det viktiga är att du letar dig fram till inställningarna i appen och ditt konto, så att du kan logga ut och in igen.
Det är alltså inget fel i att det inte ser exakt likadant ut på din iPad som i filmen.