Nollställ nätverksinställningar

Voiced by Amazon Polly

Ibland när du har problem med att koppla upp dig mot Wi-Fi kan det vara värt att testa att nollställa nätverksinställningarna. Det som händer då är att alla gamla inställningar för nätverk rensas bort och återställs.

Dock bör du testa att stänga av och sätta på Wi-Fi först – se detta inlägg för hur du gör – innan du testar att återställa nätverksinställningarna.

3 kommentarer