Personal – Logga in på wordpressappen för bloggarna

Om du vill använda wordpress-appen för att jobba med din blogg istället för webbläsaren på din mobila enhet, så kan du ladda ned den för både iOS och Android. Sök efter wordpress.

Du behöver veta adressen (url) till din blogg samt ditt användarnamn och lösenord. I filmen nedan visar vi hur du loggar in i appen.

Logga in i wordpressappen

Felsökning

Om du har problem med att logga in i appen, testa först att logga in som vanligt via webben innan du felanmäler. Om du inte kommer in där heller är det sannolikt problem med dina användaruppgifter. Anmäl allt till Helpdesk.