Legimus

Användning

MTMs app för egen nedladdning av talböcker (skönlitteratur).

Webbsida

http://www.legimus.se/

Inloggning

Inloggning skapas på Årstaskolan av Memme i biblioteket. För att inloggning ska kunna skapas krävs att ett dokument fylls i av vårdnadshavare. Formuläret finns att hämta i bibliotekets fack på Årstaskolan – Årsta Torg och på Årstaskolan – Årstaviken finns dokumentet vid personalfacken i facket märkt Legimus.

Elever och föräldrar kan få en introduktion i Legimus av Memme. Boka tid via e-post på memme.chatfield@stockholm.se

Så här använder du appen

På Legimus webbsida hittar du information och filmer om hur du använder appen https://www.legimus.se/200958/appen-legimus-i-iphone-och-ipad