IntoWords

Användning

Ett läs- och skrivverktyg med uppläsning på svenska och engelska. Det finns även en OCR-funktion, vilket innebär att du kan omvandla texter som du har fotograferat eller scannat in till redigerbar och uppläsningsbar text. Som skrivstöd finns det ordpredikation som klarar att du stavar fel.

App

Finns att ladda ned från Skolappar på elevernas iPads.

Webbsida

https://mv-id.mv-nordic.com/mvid-login/login-mvid.php

Inloggning

Alla elever behöver en egen inloggning. Alla lärare som har en egen inloggning till IntoWords kan ordna inloggningar till sina elever via webbsidan ovan. Om du saknar lärarinloggning, kontakta då specialpedagog som bistår med inloggning.

Kom igång med IntoWords

Kommentera