Inläsningstjänst

sv flag
zh flag
en flag
fr flag
ja flag
es flag

Användning

Här kan du ladda ned, alternativt lyssna strömmande på inlästa läromedel.

App

Finns att ladda ned från Skolappar på elevernas iPads.

Webbsida

www.inlasningstjanst.se

Inloggning

Alla elever behöver en egen inloggning. Mentor är ansvarig för att bistå med inloggningar till sina elever. Alla undervisande lärare har ansvar för att bistå med inlästa läromedel utifrån sitt ämne. Förslagsvis genom att lägga den lärobok som används i respektive elevs bokhylla. Saknar du som lärare det som kallas för säker inloggning (krävs för att kunna administrera elevkonton), kontakta då specialpedagog som bistår med inloggning, ange ditt personnummer och mobilnummer.