Inläsningstjänst

Användning

Här kan du ladda ned, alternativt lyssna strömmande på inlästa läromedel.

App

Finns att ladda ned från AppStore och Google Play.

Webbsida

www.inlasningstjanst.se

Inloggning

Alla elever loggar in med samma kontouppgifter från Stockholms stad, som till exempelvis Skolplattformen.

Klicka på “Office365” för att logga in. Följ sedan instruktionen på https://support.arstaskolan.se/elev-logga-in-pa-skolplattformen-och-dina-tjanster/

Alla undervisande lärare har ansvar för att bistå med inlästa läromedel utifrån sitt ämne. Förslagsvis genom att lägga den lärobok som används i respektive elevs bokhylla. Saknar du som lärare det som kallas för säker inloggning (krävs för att kunna administrera elevkonton), kontakta då Micke Kring som bistår med inloggning, ange ditt personnummer och mobilnummer.