EdAider | Elev | Kom igång – Del 1 – Logga in för första gången

1 Logga in

När du fått ditt lösenord av din lärare, så går du till app.edaider.com

Logga därefter in med din vanliga e-postadress som du använder i skolan med lösenordet du fått. Klicka sedan på ‘Logga in’

2 Byt lösenord

Första gången du loggar in, måste du byta ditt lösenord till något eget som du hittat på.
Lösenordet måste innehålla 6 tecken och minst en stor och liten bokstav, samt en siffra.
Glöm inte att välja ett lösenord som du kommer ihåg!

3 Nu är det klart

Nu är allting klart och du kommer till din startsida, som är ditt schema. Här ser du dina lektioner som du har och när det är dags för lektion, klickar du på den lektionen i schemat.
På högersidan kommer du åt dina ämnen. Där hittar du det material som dina lärare skapat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.