Dysseappen

Användning

Dysseappen är en resurs med inspiration och tips för personer med dyslexi. I appen hittar du smarta tips, en verktygslåda och dyssepodden. Appen kan även vara en resurs för föräldrar och pedagoger som vill stödja elever med dyslexi.

App

Om du som elev vill ha denna app på din iPad kan du skicka ett mail eller höra av dig till din mentor eller direkt till Arvid på arvid.weitoft@edu.stockholm.se

Inloggning

Kräver ingen inloggning