Dysseappen

Användning

Dysseappen är en resurs med inspiration och tips för personer med dyslexi. I appen hittar du smarta tips, en verktygslåda och dyssepodden. Appen kan även vara en resurs för föräldrar och pedagoger som vill stödja elever med dyslexi.

App

Finns att ladda ned från Skolappar på elevernas iPads.

Inloggning

Kräver ingen inloggning

2 kommentarer
    1. Just nu verkar den vara borta ur AppStore. Den har tidigare bara legat som iPhoneapp (gällande iOS) så på padda har man varit tvungen att välja att söka på just iPhone. Vi får se om den dyker upp igen. Har inte hittat någon info.

Kommentera