Beställa appar till elevpaddor

Voiced by Amazon Polly

Om du som personal vill att du eller dina elever ska få tillgång till appar som inte finns i Skolappar gör ni enligt följande…

Gratisappar

1. Gå till App Store på din padda
  2. Välj “Sök” och leta fram appen du vill ha.
  3. Kopiera länken till appen.
  4. Skicka länken till Helpdesk (på Årstaskolan) och meddela även vilken eller vilka paddor som ska ha appen.

Betalappar

Om det gäller betal-appar, så läggs kostnaden på det konto ni uppger. Antalet paddor gånger kostnaden för appen.
Gör alltså likadant som med gratisappar, men ange även det konto som det ska dras pengar från.