Om du vill installera appar på din iPad som skolan köpt in hittar du dessa i appen ”Skolappar”. Alla appar som du hittar i ”Skolappar” kan du installera på din iPad.

Klicka på ”Skolappar”.

app1

Klicka på den App du vill installera – ett fönster öppnas nu med information om appen.

app2

Klicka på den blå knappen som heter ”Request” och vänta tills fönstret stängts.

app3

Nu är det bara att vänta. Det kan ta upp till någon minut innan installationen drar igång.

app4