Med hjälp av stadens tjänst, egenenhet.stockholm.se, kan du som elev och personal registrera dig och få en egen kod till gästnätet som du kan använda på upp till 3 enheter.

Du behöver:
Ett användarnamn och lösenord samt din @elev.stockholm.se-adress (om du är elev)
Ett användarnamn och lösenord samt din @stockholm.se-adress (om du är personal)

1. Surfa in på egenenhet.stockholm.se
2. Skriv in ditt användarnamn och de tecken som står på skärmen.
3. Öppna din e-post och klicka på aktiveringslänken i meljet som skickats till dig.
4. Skriv in ditt användarnamn igen på sidan som öppnas från meljet.
5. Nu har du fått dina uppgifter. Se till att spara dessa och visa inte för någon annan. Dessa är dina personliga uppgifter.